logo
RNTV Live

Episcopul Timișoarei a rămas fără permis. Preasfințitul a vut să-i păcălească pe polițiști!

Episcopul Timișoarei a rămas fără permis. Preasfințitul a vut să-i păcălească pe polițiști!
Ciprian Radu

Episcopul Timișoarei a rămas fără permis

Un alt caz incompatibil cu veșmântul preoțesc a avut loc în Timiș. Episcopul vicar a fost prins “zburând” cu 170 de km/h. Mai mult decât atât, a vrut să-i păcălească pe polițiști.  

Preasfinţitul Paisie Lugojanul a fără permis de conducere pentru trei luni. Episcopul vicar al Arhipiscopiei Timişoara a fost şi amendat cu 1.500 de lei.

CITEȘTE și  FOTO: Un șmecher de Prahova la două locuri de parcare pentru persoanele cu handicap

Poliţişti l-au surprins pe Paisie Lugojanul pe un drum naţional din Timiş, între localităţile Denta şi Moraviţa, când conducea cu 170 kilometri pe oră. În acea zonă, limita legală era de 90 de kilometri pe oră. Prelatul mergea așadar cu viteză aproape dublă!

Potrivit unor surse din poliție, citate de impactpress.ro, el a încercat să ofere agenților permisul de conducere al pasagerei din dreapta. Polițiștii însă nu au căzut în capcană așa că episcopul-vicar a fost sancționat cu suspendarea permisului de conducere pe 90 de zile, între 9 și 20 de puncte penalizare și o amendă de peste 1.500 de lei.

Digi 24

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor