logo
RNTV Live

Escrocherie pusă în aplicare de doi ploieşteni. Au vrut un credit bancar cu acte false

credit-bancar-cu-acte-false
Mihai Constantinescu

Credit bancar cu acte false

Escrocherie pusă în aplicare de doi ploieşteni. Au vrut un credit bancar cu acte false

Escrocheria celor doi ploieşteni, un bărbat de 29 şi respectiv 41 de ani, a fost dejucată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice..

Planul era unul destul de simplu. Bărbatul de 41 de ani a pregătit mai întâi actele cu care cel de-al doilea trebuia să obbţină împrumutul de la o unitate bancară din municipiul Ploiești Astfel, ar fi falsificat documentele care atestau în mod nereal calitatea de angajat al firmei pentru bărbatul de 29 de ani, cât și faptul că acesta realizează venituri de natură salarială în această calitate.

Acesta s-a prezentat la bancă şi a solicitat un credit de consum în valoare de 45.300 lei

Cei doi sunt acum cercetaţi într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune şi uz de fals, respectiv complicitate la tentativă de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/pretul-gazelor-plafonat-de-la-1-ianuarie-2019/?fbclid=IwAR24eqxwEyA-JC8iRy63YewRaGlPnwABjNVGVOpvTP5I4VIxIfKFSUe93Uo

Foto cu carater ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor