logo
RNTV Live

Este din nou protest la ANAF Ploiești. Reorganizarea anunțată va desființa 3.000 de posturi din cadrul ANAF

greva_anaf
Mihai Constantinescu

Grevă la ANAF

Este din nou protest la ANAF Ploiești. Reorganizarea anunțată va desființa 3.000 de posturi din cadrul ANAF

Reoganizarea de la nivelul instituției anunțată de către ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, prin care o pătrime din angajații ANAF ar putea pleca acasă, a declanșat spaimă în rândul angajaților.

Mai mulți salariați de la instituția din Ploiești au întrerupt lucrul și astăzi, în cadrul unui protest spontan. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. În ultimele zile, astfel de proteste au avut loc atât în Ploiești cât și în orașele mari din țară.

Luna trecută, ministerul Finanţelor a anunţat reducerea a circa 4000 de posturi din 21 de ministere şi din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Consiliul Naţional al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Finanţe a reacţionat, anunţând că sistemul fiscal are un deficit de aproximativ 3700 de funcţionari publici, generat de lipsa angajărilor de aproximativ 7 ani.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/videoploiestenii-vor-avea-ocazia-unica-de-a-se-plimba-prin-ploiestiul-perioadei-interbelice/?fbclid=IwAR0jhRvL3AxZhMmaRVSlECa4224hrpZsPiFYh1yNNtQMiI3edMbcGGViz68

foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor