logo
RNTV Live

Este incredibil ce se întâmplă în acest moment la Rosal. Greva oprită în stil mafiot

greva rosal
Mihai Constantinescu

Le-au fost astupate gurile

Este incredibil ce se întâmplă în acest moment la Rosal. Greva oprită în stil mafiot.

În această dimineaţă, angajaţii Rosal au organizat o grevă spontană prin care au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra întârzierilor extrem de mari cu care îşi primesc salariile. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că lucrează gratis pentru operatorul de salubritate ploieştean. Nu şi-au mai primit banii de la sfârşitul anului trecut.

În mai puţin de jumătate de oră  greva a fost oprită în stil mafiot. Un şef de sector de la salubritate i-a ameninţat că vor fi puşi absenţi, aşa că, de teama de a nu-şi pierde locul de muncă, au reluat lucrul. În tot acest timp, un inspector ITM a venit în control la Rosal. Dar se pare că acesta a fost un control de formă, afirmă salariaţii, pentru că nu a fost luată nici o măsură pentru a-i ajuta.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotogreva-spontana-a-salariatilor-rosal-salubritatea-orasului-in-deriva/

Un angajat Rosal a explicat în exclusivitate pentru RepubliakaNews întreaga situaţie.

“Au plecat pe sectoare pentru că i-au amenințat că le pune absenți și acum se întorc la lucru.Cei de la birouri nu ai luat banii din 15 decembrie 2017 și cei de la mătură au primit luna trecută pe litere și acum luna februarie nu le a mai dat nimic. A venit ITM-ul, dar nu s-a luat nici o măsură. Mama șefului de la resurse umane e inspector la ITM.Au zis că încearcă să le de-a banii.

Pe cel care i-a ameninţat îl cheamă Miroiu. Acesta este șef de sector, inspector, e explicat salariatul”.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor