logo
RNTV Live

EXCLUSIV! ACHIZIȚII cu IZ PENAL la Maternitatea Ploiești

maternitate
rnews

Problemele se țin lanț la Maternitatea Ploiești

Auditul Ministerului se află de la 1 octombrie la Maternitatea din Ploiești si verifica niște contracte extrem de dubioase încheiate de  către conducerea maternitătții cu firme de casă.

Interesant este ca aceste contracte sunt fix in limita de 100000 EURO si aproape de 5 miliarde de lei vechi pentru fiecare contract pentru ca ele să fie încredințate direct. Mai precis,  este vorba de înlocuirea gardului fier si asfaltarea curții interioare.

Se pare că ambele contracte sunt cu probleme grave, dar bineînțeles că ele au fost achitate integral chiar înainte de a fi finalizate.

Înlocuirea gardului a scos la iveală noi neregului. Pe surse, am aflat că una dintre laturile gardului, deși trebuia înlocuită cu plasă, fost păstrată și revopsită, întrucât este o zonă unde nu se vede.

Gardul vechi din fier care putea fi recondiționat a DISPĂRUT însă. Până în acest moment nu se știe cine l-a luat sau vândut la fier vechi.

Și din asfaltarea interioară se pare că s-au tras niște sfori.

Pentru un contractract de …SURPRIZĂ, tot 100000 de euro, au fost realizate lucrări de mântuială. Potrivit acelorași surse, au fost semnalate nereguli grave de execuție, deși banii au fost plătiți integral de către maternintate. Nu e de mirare, mai ales că această lucrare a fost realizată iarna pe parcursul a două săptămâni.
Din păcate, aici toată lumea se fereste sa vorbească despre firma care a executat lucrarea. Este de înțeles! Se pare că  SC ANANBI INTERCONS SRL din Bucov ar aparține directorului parcului industrial Plopeni si un abonat la contracte cu statul.

Dubios, dar majoritatea contractelor de aici sunt atribuite prin incredintare directă desi sunt sume enorme si multe dintre lucrări nu sunt executate cu toate că banii sunt încasați.

Vă reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, unul dintre lifturile maternității s-a prăbușit în gol cu mai multe paciente aflate în maternitate la acea vreme. Vinovat pentru acest accident a picat liftierul. Vom vedea însă dacă lucrările de mentenanță au fost executate așa cum trebuie. Republika NEWS a inițiat deja o anchetă în acest sens.

Detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/video-cine-este-vinovat-pentru-prabusirea-liftului-de-la-maternitate-din-cauza-unui-om-se-putea-intampla-o-tragedie/

Rugăm pe această cale autosesizarea organelor abilitate.

 

 

Am facut si o solicitare conform legii 544 pentru verificarea informatiilor.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor