logo
RNTV Live

EXCLUSIV / FOTO/VIDEO A ieşit cu maşina în decor şi s-a răsturnat. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp pe Centura de Vest

acc2
rnews

Două echipaje de pompieri şi unul al ambulanţei intervin la această oră pe Centura de Vest a Ploieştiului, în dreptul localităţii Strejnic, locul unde s-a produs un grav accident de circulaţie. Şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat public pe care l-a făcut una cu pământul.

Autoturismul a ieşit în decor, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Cei doi ocupanţi ai maşinii au fost verificaţi de către medici, ambii fiind conştienţi. Se pare că unul dintre ei a fost mai grav rănit. Niciunul dintre cei doi ocupanţi ai vehiculului nu a fost de acord cu transportarea de spital.

Acum, urmează să fie făcute cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului. La această oră, în zonă se circulă cu dificultate.

acc strejnic 3acc 1

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor