logo
RNTV Live

Exclusiv/ O prietenă apropiată face dezvăluri despre tânăra de 26 de ani ucisă în Londra

ucisa londra
Mihai Constantinescu

Moarte misterioasă în Londra

Exclusiv/ O prietenă apropiată face dezvăluri despre tânăra de 26 de ani ucisă în Londra

Ieri, RepublikaNews.ro v-a prezentat cazul halucinant al tineri prahovence despre care se crede că ar fi fost ucisă în Londra. Este vorba despre tânără de numai 26 de numai plecată în Londra pentru un trai mai bun, care acum este repatriată după ce ar fi fost ucisă în UK.

Pentru a-i putea aduce acasă trupul neînsufleţit, prietenii au inițiat o campanie pe facebook pentru strânge bani pentru repatriere.  Cei 3000 de euro necesari părinților pentru a-și revedea pentru ultima dată copilul au fost strânși în mai puţin de o saptămână.

O prietenă apropiată  a făcut unele lămuriri în acest caz. Din datele pe care aceasta le deţine, se pare că tânăra ar fi murit săptămâna trecută. Mai precis pe 15 octombrie. Ar fi fost găsită fără suflare în apartamentul în care aceasta locuia. Atât ea cât şi familia tineri moarte aşteapăt rezultatul necropsiei pentru a cunoaşte cu exactitate cauza morţii. Acest lucru ar putea fii aflat în aproximativ 6-10 săptămâni. Până în prezent nu se ştie nimic sigur.

Mai mult,prietena acesteia a mai adăugat şi că datele primite de la Ambasada Română în Londra confirmă că nu ar fi avut parte de o moarte violentă. Pe corp nu sunt urme de violenţă.

Vom reveni cu amănunte

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor