Executare silită a Federației Române de Fotbal!

Dumitru Mihalache

Executare silită a Federației Române de Fotbal!

Fost director de competiții al Federației Române de Fotbal, Dumitru Mihalache, a obținut în instanță executarea silită a instituției! Suma nu este mică, 378.054 lei aproximativ 83.000 de euro! Ea reprezintă drepturile salariale cuvenite de la demiterea sa din funcție din 3 iulie 2014! Adică, mai pe șleau, un salariu de circa 2500 de euro lunar!

„Judecătoria Sectorului 2 admite cererea. Încuviințează executarea silită. Fără cale de atac”, se menționează pe portalul instanțelor de judecată.

Demis din funcție după preluarea conducerii federației de către Răzvan Burleanu în 2014, Mihalache a contestat în instanță decizia de concediere.

Cum sună decizia instanței

La 24 noiembrie 2016, Curtea de Apel București a dat câștig de cauză fostului director de competiții. Iar Federația Română de Fotbal trebuie să îi achite suma de 378.054 lei!

„Instanța dispune repunerea părților în situația anterioara emiterii deciziei de concediere cu nr. 117/03.07.2014 prin reintegrarea contestatorului în funcția anterior deținută concedierii. Obligă intimata, Federația Română de Fotbal, la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu drepturile salariale și celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul în lipsa emiterii deciziei anulate, începând cu data concedierii si până la reintegrarea efectivă. Decizie definitivă”, se arată în decizia Curții de Apel din noiembrie 2016.

Dumitru Mihalache face parte dintr-un grup de șapte foști angajați care au câștigat în instanță litigiile de muncă. Federația Română de Fotbal le-a acordat sau urmează să le acorde despăgubiri lui Florin Prunea, Daniel Prodan, Dumitru Bărgoanu, Marcel Paraschiv, Dumitru Mihalache, Marin Bucurescu și Alexandru Stici în sumă totală de 3.242.068 lei (aproximativ 710.000 euro). La 31 decembrie 2016, FRF mai avea de achitat din această sumă 1.394.271 lei (aproximativ 305.000 euro).

sursa: agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...