logo
RNTV Live

Exerciţiu pentru antrenarea structurilor de intervenţie la un depozit de renume din Prahova

isu balta doamnei
Mihai Constantinescu

 Exerciţiu pentru antrenarea structurilor de intervenţie la un depozit de renume din Prahova

Pentru rezultate optime este nevoie de antrenament. Iată de ce, mâine  începând cu ora 10:00, la un operator economic din localitatea Florești, care are ca obiect de activitate fabricarea anvelopelor şi camerelor de aer, se va desfăşura un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren. Acesta are scopul de a antrena structurile de intervenţie în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă, în ipoteza producerii unui incendiu.

Potrivit scenariului exercițiului, la depozitul de produse finite se produce un incendiu care cuprinde aproximativ 40% din  suprafaţa depozitului. În urma incendiului şase operatori care deserveau depozitul au suferit arsuri şi intoxicaţii cu fum.

La fața locului vor fi mobilizați 71 de pompieri militari cu 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 3 ambulanțe SMURD, un container multirisc, o autospeciala de victime multiple, 6 autospeciale de primă intervenție și comandă și grupa operativă a inspectoratului.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor