logo
RNTV Live

Fabio Cârstea : ”Ploiești – orașul în care Hitler s-ar simți pistol cu apă!” / FOTO

fabio carstea (Large)
rnews

Fostul candidat la Primăria Ploiești, jurnalistul Fabio Cârstea, readuce în spațiul public o problemă cu care se confruntă toți ploieștenii: POLUAREA! Despre rafinăriile care în mod constat poluează Ploieștiul s-a tot vorbit, s-au făcut petiții online și chiar s-au încercat proteste de stradă. Toate au rămas fără ecou, iar autoritățile continuă să ignore pericolul care vine din noxele inhalate de noi toți. Din fericire, există și ploieșteni care ne reamintesc cât de nociv este aerul pe care îl respirăm. Iată ce a postat Fabio Cârstea pe pagina lui de facebook:

”Ploiesti – orasul in care Hitler s-ar simti pistol cu apa
Ce legatura are una cu alta? Va spun eu. Metan, pentan, hexan, amoniac, toluen, etilbenzen, o-xilen. Pare un cocktail facut de un chimist nebun. In fapt sunt ingredientele pe care un ploiestean le respira zilnic.
Suntem otraviti lent si sigur. Si….nu avem reactie.
Cand s-a declansat scandalul Lukoil, a fost in centru o manifestatie “uriasa” de vreo 15 persoane. Restul pare ca sunt resemnati cu inhalarea de substante. Si daca nu ne gandim la noi, macar sa ne gandim la copii. Sunt mult mai expusi afectiunilor.
Tragic este ca, Garda de Mediu, periodic, nu gaseste sau gaseste doar vicii minore in activitatea rafinariilor. Blaturi mari, banuti importanti in joc.
De sculat ne sculam in fiecare dimineata, de trezit, cand ne trezim?
P.S.: Fotografiile mi-au parvenit de la o prietena. In imagine, Petrobrazi. Otravire placuta…”

Iar fotografiile publicate de jurnalistul Fabio Cârstea nu sunt singurele exemple despre cum  poluează rafinăriile Ploieștiul .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor