logo
RNTV Live

Berea sută la sută românească, fabricată lângă Vălenii de Munte în microberăria Zăganu, a ajuns în Capitală

Bucureştenii, răsfăţaţi cu bere artizanală/ sursă foto EVz.ro
Mihai Constantinescu

Bucureştenii, răsfăţaţi cu bere artizanală

Berea sută la sută românească, fabricată lângă Vălenii de Munte în microberăria Zăganu, a ajuns în Capitală.

Au pariat 250.000 de euro şi au reuşit să se impună pe piaţă cu o bere artizanală care a cucerit şi pe cei mai pretenţioşi consumatori de bere.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-prahovean-a-dat-lovitura-vietii-sale-cu-ideea-de-afacere-pe-care-a-pus-o-in-aplicare-nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-din-ce-face-profit-formidabil-totul-se-intampla-in-balconul-apartamentului/

Laurenţiu Bănescu şi Alexandru Geamănu , cei doi fondatori ai microberăriei, au avut curajul să preia o fabrică aflată în faliment, din judeţul Prahova. Pasiunea, dăruirea şi munca multă i-a ajutat să creeze brandul Zăganu.

Nu s-au oprit aici. Microberăria Zaganu fondată lângă Vălenii de Munte, a deschis recent şi primul bar cu bere artizanală. Şi nu oriunde, ci în capitală, pe Calea Victoriei. De acum înainte Bucureştiul se va putea măndri cu primul bar cu astfel de bere.Localul deschis sub conceptul de Craft Beer Bar vinde beri 100% româneşti, artizanale, după cum spun reprezentanţii Zăganu.

 

 Astăzi berea produsă la fabrica din Văleni de Munte este prezentă în multe locuri. În baruri, restaurante, minimarketuri şi magazine specializate, dar şi în cele mai mari supermarketuri ale reţelei Mega Image.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa zf.ro

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor