logo
RNTV Live

“Faceți toate analizele și faceți altul!” Mesajul unei educatoare pentru mama unui copil cu autism

autism
Daniel

Ascunsă într-o clasă goală în timpul unei inspecțtii pentru că avea autism

S-a întâplat în București, la o grădiniță din sectorul I. Potrivit Observatorul.TV, copila a fost închisă alături de alți doi colegi într-o clasă goală pentru ca inspecția să iasă perfect.

Mama a fost informată de către educatoare despre acest lucru, printr-o conversație pe whatsapp.

Tamara are 5 ani, este inteligentă, ştie alfabetul, spune poezii, pictează, vorbeşte engleză, are fantezie. Nu este un copil problemă, nu este agresivă. Tamara merge la terapie, face progrese şi are însoţitor. Deci educatoarea nu trebuie să depună vreun efort în plus. Ca şi alţi copii diagnosticaţi cu TSA, are sindrom hiperkinetic şi probleme de PR, ca să spun aşa’, a scris mătuşa copilei, într-o postare pe Facebook.

 

‘Şi ca şi cum toată această regie nu e suficientă pentru a te întoarce pe dos, aflu că doamna directoare are un EQ echivalent cu cel al unei buturugi: Doamnă, ascultaţi-mă pe mine. Faceţi toate analizele şi faceţi altul (copil). Nici în momentul de faţă nu reuşesc să cuprind cu mintea o asemenea mârlănie emoţională’, se mai arăta în postarea de pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor