A făcut praf un bolid de peste 80.000 de euro! Galerie foto

Şoferul unui autoturism BMW M4 a reuşit performanţa de a distruge frumosul bolid galben după ce din motive necunoscute a intrat în bordura şi stâlpii de plastic de la Rondul 2 pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti.

Maşina a plecat cu scărţâit de roţi, de pe bulevard, in dreptul Restaurantului New London, dar s-a oprit câţiva metri mai încolo în bordură, foarte aproape de doi bărbaţi care se plimbau cu bebeluşii în cărucior pe bulevard. În urma impactului, maşinii i s-au deschis airbagurile.

La faţa locului a ajuns mai întâi un echipaj de pompieri, urmat de o ambulanţă şi de un echipaj al poliţiei. Nu a fost nevoie nici de pompieri, nici de medicul de pe ambulanţă pentru că şoferul nu avea nimic, ci de o platformă, pentru că bolidul nu a mai pornit.

Cei care au văzut incidentul spun că şoferul a vrut să impresioneze trecătorii şi a băgat maşina în viteza nepotrivită, pierzând controlul volanului.

O astfel de maşină costă peste 80.000 de euro în funcţie de dotări, iar preţul poate fi mult mai mare având în vedere culoarea deosebită, galben deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...