logo
RNTV Live

Fără apă caldă la robinete. 350 de apartamente din Ploiești vor fi în această situație

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
rnews

Până pe 31 august, Veolia Energie Prahova anunță  efectuarea unor lucrări de reabilitare a unui tronson de rețea de distribuție agent termic,în zona străzii Mihail Kogalniceanu.

În zilele de 26 iunie, 2017 respectiv 27 iunie, 2017, furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în intervalul orar 8.30-17.00, pentru un număr de aproximativ 350 de apartamente din zona Mihail Kogălniceanu.

“Sunt lucrări absolut necesare și ceea ce trebuie să ințelegem, împreună, este că eforturile noastre sunt depuse în interesul comunității.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii ar putea fi afectați de întreruperi în furnizarea apei calde. Finalizarea totală a lucrărilor, respectiv furnizarea apei calde în parametri normali este estimată să se facă în data de 31 August, 2017. Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asiguram că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrari, în aceeași idee a modernizării orașului nostru. Vă stăm la dispoziție cu stadiul lucrărilor și alte informații la nr. 0244 594 579″, se arată în comunicatul companiei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor