logo
RNTV Live

Fără pic de ruşine! Ce au găsit poliţiştii într-un magazin din Prahova! Consumatorii puşi în pericol

politia-control
Mihai Constantinescu

Fără pic de ruşine! Acest lucru se poate spune despre proprietarul unui magazin din Gorgota care vindea oamenilor de bună credinţă marfă expirată. Probabil că acesta ar fi continuat să vândă oamenilor produse cu termenul de valabilitate depăşit dacă oamenii legii nu ar fi venit în control. Marfa respectivă a fost confiscată în vederea distrugerii, societatea comercială fiind sancționată contravențional cu amendă de 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au mai depistat o societate comercială, în comuna Balta Doamnei, care nu impelmentase măsurile de pază și protecție, conform legislației în domeniu, administratorul fiind sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei.

Nu a u fost singurele unităţi comerciale verificate. În urma neregulilor constatat, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.460 lei.

Totodată, au fost confiscate, în vederea distrugerii, alimente de 145 de lei, al căror termen de valabilitate era expirat.

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor