logo
RNTV Live

Fast-food fără autorizaţie în Parcul Industrial Ploieşti! Cum să dezvolţi o afacere pe şest

Fast-food fără autorizaţie în Parcul Industrial Ploieşti!
rnews

Fast-food fără autorizaţie în Parcul Industrial Ploieşti!

Un fast-food aflat în zona Parcului Industrial Ploieşti a funcţionat ani buni fără autorizaţie de construcţie! Patronul a renovat de curând clădirea şi a redeschis azi unitatea! Tot fără autorizaţie. La redeschidere a avut însă parte de o surpriză. Au venit inspectorii de la Urbanism.

Povestea magazinului fast-food le-a dat bătăi de cap mult timp celor de la Parcul Industrial. Pe un teren privat aflat în proprietatea unei firme mari din zonă, patronul a amplasat iniţial o rulotă, pentru care deţinea autorizaţiile necesare.

CITEŞTE şi Cristian Ganea: ”Am fost păcălit! Mi-a fost ascuns, cu bună știință, dezastrul de la Bazinul Vega”

Cum afacerea a mers strună, omul s-a extins. La început, a încercat vigilenţa conducerii Parcului, extinzându-se pe terenul PIP.

Somat cu demolarea, a renunţat. A făcut, până la urmă, un fel de extindere la rulotă. De fapt, o construcţie în toată regula, din zid.

Fără însă a avea autorizaţie de construcţie! A funcţionat aşa, după cum chiar el recunoaşte, timp de doi ani. Tot patronul mărturiseşte şi că, la un moment dat, a primit un avertisment de demolare!

Chiar şi aşa, afaceristul a renovat clădirea, iar astăzi (luni, 25 septembrie) şi-a redeschis afacerea!

Numai că, de data asta, la deschidere au venit şi cei de la Urbanism şi Poliţia Locală.

În urma controlului, s-a stabilit că firma Sebadim Prest SRL avea autorizaţiile pentru desfăşurarea de activităţi comerciale. Nu şi de construcţie!

Luat la întrebări, patronul a răspuns că nu a ştiut că are nevoie de aşa ceva (!).

A rămas ca, în cursul zilei de mâine, patronul să se prezinte la Urbanism. Are două variante, spune arhitectul şef al municipalităţii, Cristina Herţia: Demolare sau intrarea în legalitate, numai dacă îndeplineşte toate criteriile necesare.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor