logo
RNTV Live

Femeia şi fetiţa din Măgurele, date dispărute de tatăl micuţei, au fost găsite. Ce spun poliţiştii

Femeia şi fetiţa din Măgurele Sunaţi la 112! Orice informaţie poate conduce la găsirea lor
Mihai Constantinescu

Poliţiştii au dat de urma femeii şi fetiţei dispărute după 6 zile de căutări

Femeia şi fetiţa din Măgurele, date dispărute de tatăl micuţei, au fost găsite. Ce spun poliţiştii

Dispariţia celor două a fost semnalată de către tatăl fetiţei. Acesta a venit de la muncă din străinătate şi a văzut că cele două nu erau de găsit. A anunţat imediat poliţia.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea tânărului.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-sofer-beat-crita-a-intrat-cu-masina-intr-o-casa-din-prahova/

După şase zile de căutări, oamenii legii au reuşit să le găsesacă pe cele două. Femeia de 21 de ani a refuzat însă se se întoarcă la domiciliul din Măgurele. Mai mult, aceasta  le-a cerut poliţiştilor să  protejeze adresa noului domiciliul.

Se pare că la mijloc nu este vorba despre o dispariţie misterioasă ci de alegerea femeii de a se despărţi de concubinul ei. Totodată aceasta vrea să ţină fetiţa departe de tată ei.

”Poliţiştii prahoveni le-au găsit pe cele două persoane dispărute – pe minora de doi ani şi pe mama acesteia. Amândouă sunt sănătoase şi sunt în siguranţă. Cazul de dispariţie a fost rezolvat după mai puţin de 24 de ore de la semnalarea acestuia de concubinul şi de mama femeii care plecase de acasă cu şase zile înainte”, a declarat subinspector Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova, pentru Libertatea.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor