logo
RNTV Live

Femeie violată în ziua Sfantă a Paștelui

violencia-contra-la-mujer-1000×600 sursă foto RTVCNoticias
Erika Stoica

Grozăvia s-a petrecut a doua zi de Paște, în Glodeni, unde o femeie de 25 de ani a fost victima unei agresiuni sexuale brutale. Autoritățile au fost alertate de către femeie, iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au intervenit pentru a investiga acest caz îngrozitor.

După o operațiune rapidă de cercetare, doi bărbați, în vârstă de 31 și 25 de ani, au fost identificați ca fiind suspecți principali. Conform relatărilor, cei doi au convins victima să se deplaseze într-un loc izolat din Glodeni, unde unul dintre ei a săvârșit un act de viol prin constrângere fizică și morală, în timp ce celălalt a încercat să facă același lucru.

Suspecții au fost reținuți și prezențați în fața magistraților, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ei sunt acum acuzați de viol, complicitate la viol și tentativă de viol.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor