logo
RNTV Live

Festivalul de Teatru Toma Caragiu. Marii actori ai scenei românești vin la Ploiești!

Festivalul de Teatru Toma Caragiu. Marii actori ai scenei românești vin la Ploiești!
Ciprian Radu

Marii actori ai scenei românești vin la Ploiești!

Festivalul Toma Caragiu începe pe 31 octombrie! Cea de-a șaptea ediție a festivalului aduce nume mari pe scena teatrului din Ploiești.

Festivalul se va desfășura între 31 octombrie și 5 noiembrie, în organizarea Primăriei Ploieşti, a Teatrului Toma Caragiu şi a Asociaţiei Viitor Art.

Pe afiş se vor regăsi numele unora dintre cei mai importanţi regizori români ai momentului. Spectacolele vor avea loc la sediul teatrului, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în noua sală a Teatrului pentru copii Ciufulici şi la Berăria Teatrului.

Vor fi producţii ale teatrelor de prestigiu din toată ţara, teatre naţionale sau independente.

CITEȘTE și Povestea conacului din Băicoi care i-a găzduit pe Carol I și pe Franz Liszt

Ploieștenii sunt invitați la întâlnirea cu binecunoscuţi artişti ai scenei româneşti: Oana Pellea, Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Marcel Iureş, Florin Piersic jr., Alexandru Papadopol, Catrinel Dumitrescu, Ana Ciontea, Mircea Rusu sau Andi Vasluianu, dar și şi cu tinere talente ale noilor generaţii de creatori de teatru.

Biletele pentru spectacolele din festival se pot achiziţiona atât de la Agenţia de bilete a Teatrului Toma Caragiu (tel. 0244.522.774, e-mail  agentiadebilete@teatruploiesti.ro), cât şi online, accesând link-ul http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12

Preţul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol şi scade odată cu achiziţionarea mai multor bilete. Preţul redus pentru elevi, studenţi, pensionari este de 30 de lei.

Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat pe site-ul www.teatruploiesti.ro şi pe pagină oficială de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/festivalultomacaragiu/

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor