logo
RNTV Live

Fetiţă de 11 ani ucisă de un vânător de copii. Suspectul ar fi fugit deja din România.

sursa foto Până ca trupul Adrianei să fie găsit în câmp, poliţiştii au audiat mai mulţi membri ai familiei şi au percheziţionat casa.
Mihai Constantinescu

Fetiţă găsită moartă într-un lan de porumb

Fetiţă de 11 ani ucisă de un vânător de copii. Suspectul ar fi fugit deja din România.

Întrega tara se citremzră după aflarea veştii cum că un vânător de copii ar fi ucis o fetiţă dispărută din Dâmboviţa. Trupul Adrianei Fieraru de doar 11 ani a fost găsit lângă un lan de porumb. Fetiţa, care dispăruse vineri când se întorcea de la şcoală, avea urme de strangulare. Locul în care a fost descoperit trupul neînsufleţit  se afla la aproximativ 4 kilometri distanţă de casa familiei, anunţă Observator.tv.

Principalul suspect în acest caz cutremurător este un cetăţean olandez care deja ar fi fugit din România după oribila faptă. Se pare că acesta este vânător de copii şi ar fi ajuns în Gura Şuţii unde s-au petrecut clipele terifinate cu o maşină închiriată din Bucureşti, care apare şi pe camerele de supraveghere din localitate, potrivit sursei citate.

Până ca trupul Adrianei să fie găsit în câmp, poliţiştii au audiat mai mulţi membri ai familiei şi au percheziţionat casa.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor