logo
RNTV Live

Fii propriul tău şef! Cinci idei de afaceri pentru tineri care vor să devină antreprenori

Fii propriul tău şef! Cinci idei de afaceri pentru tineri care vor să devină antreprenori
Mihai Constantinescu

Wall-street.ro vă propune cinci idei de afaceri pentru tinerii aflaţi la început de carieră, care vor să devină antrepenori.

De la produse handmade, la articole de îmbrăcăminte sau accesorii, iată cinci idei de afaceri pentru tineri care te pot face să alegi să lucrezi pe cont propriu.

Avantajele sunt multiple. În primul rând, programul nu este unul prestabilit, dimpotrivă. Ai libertatea să lucrezi în ce interval de timp preferi şi cât vrei de mult. Apoi trebuie luat în calcul şi că vei face ceea ce îţi place, afacerea ta fiind mai mult un hobby decât un job obişnuit. Să nu uităm de satisfacţia pe care o vei avea când vei primi prima comadă şi vin şi banii, plus că te vei bucura de aprecierile celor din jur.

Una dintre ideile de afaceri pe care ai putea să o pui în aplicare este cea cu tablouri 3D.

Această ideea de afacere a avut-o şi Liliana Stoica care a dat cariera confortabilă în mediul corporatist de IT şi telecom pentru a pune bazele unui atelier cu tablouri 3D din lemn în culori îndrăzneţe, cu preţuri de până la 5.000 de euro.

Investitia iniţială a fost de 5.000 de euro şi a constat în echipamentele de prelucrarea lemnului şi chiria atelierului. “Am început sa realizez tablourile în primavara anului 2013, dar am lansat brandul în toamna, având un portofoliu de peste 30 de creaţii. Pasul l-am facut în baza reconfirmarii valori emoţionale pe care o transmit tablourile mai întâi faţă de apropiaţii mei, aprecierile din social media, precum şi a persoanelor de specialitate, printre care şi prietena mea arhitect care ne-a dat numele, bloggerul Adela Parvu”, povestete Liliana.

Tânăra intenţionează să ajungă la o cifră de afaceri de 300.000 de euro.

Citeşte continuarea aici http://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/209859/idei-de-afaceri-pentru-tineri-cum-poti-deveni-antreprenor.html

sursa foto campusbuzău.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor