logo
RNTV Live

File din istoria Poliției Române. Un celebru criminalist s-a aflat în fața elevilor de la “Caragiale”

expozitie politia (2)
Ciprian Radu

File din istoria Poliției Române

IPJ Prahova a organizat o expoziție și o prezentare tematică. 35 de elevi de la liceul IL Caragiale au venit să vadă expoziția, dar, mai ales, să-l asculte pe celebrul criminalist Andrei Banu. 

“După expunerile pe tema evoluției structurilor de politie in decursul istoriei, a avut loc o prezentare pe tematici de psihologie judiciara, realizată de domnul col. (in rezervă) Andrei Banu, desprinsă din experiența de 33 de ani de activitate în rândul structurilor de investigații criminale ale Poliției Prahovene.

Finalul activității a fost marcat de expoziția de documente istorice și articole din presa primei jumătăți a secolului al XX-lea, precum și obiecte retrase din dotarea structurilor de politie, dar și echipamente de ultimă generație utilizate de polițiști în prezent, precum microscopul digital sau radarul mobil TruCam”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor