logo
RNTV Live

Filmul violențelor din Piața Victoriei. Jandarmii, dar și protestatarii au depășit limita

protest jandarmi 2
Ciprian Radu

Filmul violențelor din Piața Victoriei

Recorder.ro vine cu nou montaj video de calitate. Reporterii de la Recorder au surprins atât intervenția nejustificat de agresivă a jandarmilor, ieri seară, în Piața Victoriei, cât și depășirea limitei de către unii protestatari. 

Dacă un deputat PSD a fost agresat verbal și îmbrâncit în drumul spre metrou, jandarmii au cules oameni la întâmplare. Este cazul unui tânăr care a fost ridicat, deși nu participa la protest.

“Baricadați în instituțiile de stat, demnitarii sunt tot mai puțin dispuși să asculte vocea protestatarilor. În stradă, furia crește cu fiecare amendament adoptat și cu fiecare gest de aroganță din partea celor care ar trebui să reprezinte poporul. La mijloc sunt jandarmii, bine înzestrați din bugetul public și hotărâți să nu mai tolereze nicio abatere. Ieri a fost o zi cu care România nu are niciun motiv să se mândrească și în care nicio tabără nu și-a mai păstrat luciditatea. Nu doar jandarmii au fost violenți, ci și protestatarii care au îmbrâncit un parlamentar în timp ce se îndrepta spre metrou”, scrie Recorder.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor