logo
RNTV Live

Final Four-ul handbalului feminin a debutat cu scântei, la “Olimpia”!

IMG_20170518_161101_resized_20170518_052003871
Cristian Anghelescu

În această după-amiază, la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești, a avut loc conferința de presă prilejuită de startul competiției KO a handbalului, Cupa României, varianta feminină.

După ce, săptămâna trecută, Dinamo Bucureşti triumfa – tot la Ploiești – în întrecerea masculină, începând de mâine Unirea Slobozia, SCM Craiova, CSM Bistriţa şi CSM Bucureşti se vor întrece pentru câștigarea trofeului rezervat fetelor.

Reprezentanţi ai celor patru echipe au participat la deschiderea festivă a competiţiei, conferinţa de presă fiind onorată de trei antrenori, Dumitru Muşi (Unirea), Bogdan Burcea (SCM) şi Horaţiu Paşca (CSM Bistrița), dar şi de Andrei Luca, managerul sportiv al echipei CSM Bucureşti. Alături de aceștia, la prezidiu au mai fost prezenți Nicoleta Alexandrescu (team-manager la echipa națională) și Cristian Iancu (președintele Asociației Județene de Handbal Prahova).

Participanții au avut scurte discursuri legate de tragerea la sorți dar și de anomalia existentă la Ploiești, orașul care a dispărut subit de pe harta handbalului românesc de performanță.

Iar la final, Dumitru Muși – profitând de gafa oficialului de la CSM București care l-a scuzat pe antrenorul echipei campioane, Per Johansson, ca fiind “la antrenament” – a dat culoare conferinței de presă cu o declarație asemănătoare unei stări de asediu: “Nu este normal ca CSM Bucureşti să nu îşi trimită antrenorul la această deschidere oficială, așa cum scuză mijloacele domnul Luca! Şi eu aveam şedinţă de pregătire, chiar la această oră, plus că pregătim și barajul de spătămâna viitoare, dar am onorat invitația oficială a organizatorilor. Mi se pare cel puțin lipsă de respect pentru competiţie din partea dumnevoastră” i-a reproșat Muşi reprezentantului campioanei naţionale care, din păcate, a refuzat un răspuns oficial pentru tehnicianul echipei din Slobozia. Mustăcind și jurându-și în barbă o răzbunare cruntă în meciul direct ce va avea loc mâine seară!

Iată programul meciurilor la Turneul “Final 4” Cupa României la Handbal Feminin

Mâine, 19 mai

SEMIFINALE

SCM Craiova – CSM Bistrița, ora 17:00

CSM Unirea Slobozia – CSM București, ora 19:00

Sâmbătă, 20 mai

FINALE

Finala mică, ora 15:00

Finala mare, ora 17:00

Biletele și abonamentele se pot găsi online în rețeaua Eventim sau, în

ziua meciurilor, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, începând cu

ora 10:00.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor