logo
RNTV Live

FIOLA, puneți-i FIOLA! Olguța sare la bătaie cu FMI!

Salariul minim pe economie
Mihai Constantinescu

Fiola, puneți-i fiola, că și-a găsit un nou dușman! Lia Olguta Vasilescu refuza sugestia FMI: Punctul de pensie va creste de la 1 iulie, exact cum avem in programul de guvernare. Din cate stiu, PSD si ALDE au castigat alegerile in Romania, si nu FMI! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca punctul de pensie va creste de la 1 iulie la 1.000 de lei, asa cum e prevazut in programul de guvernare, dupa ce seful misiunii FMI in Romania a recomandat recent amanarea implementarii acestei masuri.

Olguta Vasilescu a fost intrebata, la Antena 3, ce masuri va lua Guvernul in urma recomandarilor facute seful misiunii FMI in Romania, Reza Baqi, la finalul vizitei de saptamana trecuta. Potrivit oficialului FMI, autoritatile romane ar putea reduce deficitul bugetar prin eficientizarea cheltuielilor, folosirea finantarilor europene, reforma administratiei fiscale, precum si prin amanarea cresterii punctului de pensie.

citeşte continuarea aici http://www.comisarul.ro/articol/fiola-puneti-i-fiola!-olguta-sare-la-bataie-cu-fmi_878686.html

sursa comisarul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor