logo
RNTV Live

Firea a reuşit să o scoată din minţi pe o prahoveancă. Munca ei s-a dus pe apa sâmbetei într-o singură zi

sursă foto B365
Mihai Constantinescu

1 Martie, năruit pentru o prahoveancă

Firea a reuşit să o scoată din minţi pe o prahoveancă. Munca ei s-a dus pe apa sâmbetei într-o singură zi.

Decizia primarului general al Capitalei Gabriela Firea, de a închide şcolile pe perioada codului de ninsoare şi ger, a fost apreciată de multă lume. În timp ce o altă parte nu a văzut-o cu ochi buni, pe unii chiar i-a scos din minţi.

Este şi cazul unei prahovence. Aceasta îşi pusese mari speranţe să facă bani din vânzarea de mărţisoare , numai că toate planurile i-au fost năruite.

Cum şcolile au fost închise, cele 600 de mărţişoare confecţionate cu ajutorul bunicului ei, au rămas pe tarabă. Aproape nici un client nu a cumpărat din micuţele cadouri de primăvară. La dezastru a contribuit bineînţeles şi frigul de afară. Oamenii, speriaţi de ger, nu au mai cumpărat mărţişoare celor dragi.

″Se cumpărau pentru colegele de şcoală, pentru profesoare, era o tradiţie. Părinţii stau acasă cu copiii, noi muncim de vară la ele şi am investit în toate plus în autorizaţii.Anul trecut am văndut de o mie de ori mai mult. Azi, cred că am dat  maxim 20 de mărtişoare. a spus pentru stirileprotv.ro prahoveanca”

Foto reprezentativă cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor