logo
RNTV Live

Flacăra a fost întreținută cu… Petrol(ul)! (galerie foto)

main
Cristian Anghelescu

În această după-amiază, pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest, a avut loc al treilea meci de pregătire pe care Petrolul l-a disputat în această iarnă.

După victoria cu 2-1 în fața divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila și rezultatul de egalitate, 3-3, cu reprezentanta eșalonului trei Unirea Slobozia, elevii lui Tavi Grigore au remizat cu o altă echipă de “C”, trupa pregătită de ex-petrolistul Gabi Paraschiv, Flacăra Moreni.

fazaA fost un meci pe care ambii tehnicieni l-am apreciat drept foarte bun pentru acest moment al pregătirii de iarnă, îndeosebi în prima repriză. Atunci, chiar dacă nu s-a marcat, “lupii” au avut cele mai importante faze de poartă, irosind bune oportunități de gol prin Nini Popescu – o achiziție reușită! – Păun (de două ori!) și R. Alecsandru, acesta din urmă reușind să marcheze, golul fiindu-i însă anulat pentru o poziție de ofsaid! De remarcat faptul că, pe parcursul primelor 45 de minute, oaspeții nu au reușit niciun șut pe spațiul porții echipei ploieștene!

În mitanul secund au apărut și cele două goluri, chiar dacă cei doi antrenori au făcut mai multe schimbări în garniturile inițiale. Primii care au marcat au fost “lupii”, Roman controlând excelent un balon în flancul drept, schimbând direcția de joc până la Păun, acesta a șutat de la marginea careului mare iar portarul Curchi a respins cu greutate, în față, până la BUTUFEI (57), cel care a marcat din apropiere: 1-0! După numai un minut, imediat după repunerea în joc a mingei, Negru a fost faultat de către Olaru în interiorul careului mare iar arbitrul Amorăriței a indicat, fără dubii, lovitură de pedeapsă! A transformat Mihai Plăcintă, cel care a preferat o “scăriță” executată cu destul sânge rece: 1-1!

Oaspeții au ieșit la joc cu și mai multă ambiție iar Nițache s-a opus golului în două situații, ambele avându-l în prim-plan pe Dragomir!

Atacant de la… Moreni!

Tavi Grigore l-a aruncat în luptă pe Alexandru Daniel Roman, un tânăr atacant de 23 de ani care provine de la Flacăra Moreni, fotbalist pe care staff-ul Petrolului l-a avut sub observare de ceva vreme. roman alexandruAcesta a avut sarcina de a evolua în linia de mijloc și să avanseze spre avanposturi, sarcină de care s-a achitat destul de bine, lăsând impresia, totuși, că s-ar descurca mai bine ca vârf împins! El a creat faza golului Petrolului atunci când, dintr-o poziție ușor dezechilibrată, a îmblânzit un balon și l-a oferit colegilor ajunși în ofensivă, Păun și Butufei!

Sâmbătă, cu Tineretul Berceni!

Următorul meci de pregătire al Petrolului va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe același teren cu gazon artificial de la Vest, “lupii” urmând să dea piept cu primul adversar mai slab cotat, Tineretul Berceni, trupă care activează în Superliga B Prahova și care a terminat turul de campionat în prima parte a ierarhiei. tavi si gabi

Casetă

Stadion: Parcul Municipal Vest. Spectatori: circa 200. Marcatori: Butufei (57), M. Plăcintă (58, penalti).

Petrolul: Chiș – Olaru, R. Alecsandru, Chiriță, Velisar – Butufei – N. Popescu, Cl. Tudor, Păun, D. Gheorghe – Vintilă. Am mai jucat: Marinică, Nițache – Jipa, I. Dumitrescu, Nițescu, Ursu, Prunescu, G. Ghiță, Roman. Antrenor: Octavian Grigore.

Hâlcu – Mocanu, Acasandrei, Timofte, Palamariu – L. Plăcintă, Guță – Cârnaru, Tocan, A. Negrea – Iliescu. Am mai evoluat: Curchi – Tronaru, M. Plăcintă, Drăgan, Dragomir, Alex Costache, Andrei Costache, Iordan, V. Preda, B. Negrea. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Au arbitrat: Mihai Amorăriței (Câmpina) – Nicolae Alexandru (Scorțeni) și Ștefan Alexandru (Băicoi).

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor