logo
RNTV Live

Fostul prieten al unei prahovence, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru viol

persoane condamnate la închisoare tentativa de viol anchetatorii În loc să-şi protejeze fratele mai mic, un bărbat l-a batjocorit în repetate rânduri. Anchetatorii sunt şocaţi de explicaţia pe care o are pentru faptele sale/ Update
Mihai Constantinescu

 

Arestat preventiv pentru viol

Fostul prieten al unei prahovence, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru viol

Calvarul unei tinere de 25 din Prahova a luat sfârşit. Fostul ei prieten răspunde aczum în faţa legii pentru faptele sale.

Concret, în noaptea de 20/21 iulie, Secția Rurală nr. 11 Drajna a fost sesizată, cu privire la faptul că tânără de 25 de ani a fost luată cu forța de către un bărbat, dintr-un restaurant din comuna Măneciu, fiind ținută la domiciliul acestuia fără voia sa.

Echipa operativă constituită a efectuat verificări și a găsit tânăra în fața unui restaurant din satul Măneciu Ungureni, în stare de agitație, potrivit IJP Prahova.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, aceasta avusese o relație de prietenie cu persoana reclamată, însă, din cauza comportamentului său violent, în luna iunie se despărțise de el.

În seara respectivă, s-a întâlnit cu el, în timp ce se afla la o nuntă.

La solicitarea acestuia, a acceptat să îl conducă până acasă cu mașina tatălui ei. Ajunși în fața locuinței, însă, bărbatul i-a luat cheile din contact și telefonul mobil şi i-a cerut să intre în casă pentru a discuta.

Femeia l-a refuzat şi atunci a început calvarul. Acesta a fost lovită și dusă cu forța în casă. Fără apărare, tănăr a fost violată. Ulterior, a reușit să plece din locuința bărbatului, deplasându-se cu autoturismul în localitatea Măneciu Ungureni, unde s-a și întâlnit cu polițiștii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte. A fost dispusă arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ministrul-mediului-vrea-amenzi-pentru-cei-care-hranesc-ursii-asa-nu-se-mai-poate-a-ajuns-ursul-sa-atace-omul-in-plin-oras/?fbclid=IwAR11hPqppw-qYwD6hK5rAuEvD9QHiD-wNw0udtCw9t9j3qDu3L6as8pOwes

Pentru mai multe ştiri, viziraţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor