logo
RNTV Live

FOTO/ Acţiune fulger în staţiile CFR din ţară, inclusiv Prahova

statie cfr control
Mihai Constantinescu

,,CLEAN STATIONS” – ACȚIUNE ÎN STAȚIILE CFR

FOTO/ Acţiune fulger în staţiile CFR din ţară, inclusiv Prahova

Acţiune fulger în staţiile CFR din ţară, inclusiv Prahova, în această dimineață pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Astfel, la nivelul județului Prahova, începând cu orele 06:00, sunt angrenați 16 polițiști din cadrul Poliției Transporturi , precum și 14 polițiști din cadrul Insprectoratului Județean de Poliție Prahova, de la structurile de Ordine Publică și Rutieră.

Aceștia acționează în stațiile CFR din Ploiești Vest, Ploiești Sud, Mizil, Câmpina și Sinaia, precum și în zonele adiacente ale acestora.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activitățile desfășurate la nivelul județului Prahova, sunt angrenați și 5 jandarmi.

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor