logo
RNTV Live

FOTO/ BĂRCĂNEŞTI: Execuţia proiectului canal pluvial Lukoil- blocuri Bărcăneşti obiectiv 2, în desfăşurare

barcanesti
Mihai Constantinescu

FOTO/ BĂRCĂNEŞTI: Execuţia proiectului canal pluvial Lukoil- blocuri Bărcăneşti obiectiv 2, în desfăşurare

Execuţia proiectului canal pluvial Lukoil- blocuri Bărcăneşti obiectiv 2 este în desfăşurare.

“Vă aduc la cunoştinţă că am trecut la execuţia proiectului canal pluvial Lukoil- blocuri Barcanesti obiectiv 2 , după 3 ani de umilinţă şi zbucium neîncetat . Sper ca finalizarea acestei lucrări să rezolve o parte din necazurile suferite de cetăţeni din cauza intervenţiilor antropice făcute pe cursuri de ape, fără a ţine cont de impactul asupra locuitorilor ( deviere curs pârâu ,construire staţie Lukoil ,construire sens giratoriu , anularea canalului ANIF care subtraversa drumul judeţean 101 D în zona fost Service Dacia Tătărani ,etc) . Nu s-a ştiut decât să dezbrăcăm aceasta comuna de bunurile de care beneficia în trecut . Natura se răzbună pe noi din cauza ca intervenim asupra ei fără discernământ . Acesta este un început . Mergem mai departe cu soluţiile pentru a regulariza cursul apei .
Toate datele tehnice şi costurile le găsiţi pe site ul oficial www.barcanesti.ro ., a spus pe Facebook primarul Valeriu Lupu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor