logo
RNTV Live

FOTO/ Cine este tânără care ieri a fost spulberată pe trecerea de pietoni de la Hipodrom şi s-a stins câteva ore mai târziu

Medicii nu au reuşit împosibilul
Mihai Constantinescu

Medicii nu au reuşit imposibilul

FOTO/ Cine este tânără care ieri a fost spulberată pe trecerea de pietoni de la Hipodrom şi s-a stins câteva ore mai târziu.

Pentru familia fetei şi a apropiaţilor ei, ieri a fost cea mai grea zi din viaţa lor. Au pierdut o persoană dragă.

Mădălina Daniela Crăciunoiu, de 23 de ani, se ducea ieri la serviciu. Lucra la un call center din zona Hipodrom. A vrut să traverseze pe trecerea de pietoni, dar nu a apucat să facă decât câţiva paşi şi a fost spulberată de un autoturism. Medicii au luptat câteva ore în şir să o menţină în viaţă dar rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

Datel finale de la accidentul de la Hipodrom: femeie 23 ani cu stop cardio respirator, resuscitat, fractură de bazin, în observaţie fractură col femural stg, traumatism abdominal.cu stop cardio respirator, resuscitat, fractura de bazin, în observaţie fractură col femural stg, traumatism abdominal.

Apropiaţii sunt devastaţi de pierderea Mădălinei

Tânăra locuia în comuna Cocorăștii Mislii, satul Goruna. De patru ani avea o relaţie cu un băiat şi se iubeau enorm, spun cei care îi cunoşteau. Apropiaţii sunt devastaţi de pierderea Mădălinei.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/medicii-incearca-imposibilul-tanara-lovita-de-masina-la-hipodrom-se-lupta-cu-moartea/

“Aseară vorbisem cu ea la telefon… Sunt devastat! Avea o relație de patru ani cu un băiat și se iubeau atât de mult”, a spus pentru ziarulincomod.ro un prieten al fetei.

În 2016 absolvise Universitatea Petrol-Gaze

Poliția a deschis un dosar penal în urma accidentului și face cercetări în cauză pentru ucidere din culpă. Șoferul care a lovit-o are 39 de ani și este din Otopeni.

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

sursa ziarulincomod.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor