logo
RNTV Live

Foto/ Copilul tău ia telefonul mobil la şcoală? Iată ce i se poate întâmpla

furt telefon mobil 2
Mihai Constantinescu

Prădat la şcoală

Foto/ Copilul tău ia telefonul mobil la şcoală? Iată ce i se poate întâmpla.

Este adevărat că telefonul mobil este util şi părinţilor şi copiilor pentru că legătura se ţine mai uşor. Dar la fel de uşor telefonul mobil poate transfoma copilul într-o ţintă pentru un răufăcător.

I s-a întâmplat şi unui  elev de 15 ani al Şcolii Generale ,,Mihai Eminescu” din Ploieşti. Un alt elev de la aceeaşi unitate şcolară i-a sustras telefonul mobil(marca Huawei P9 light), după care a părăsit instituția de învățământ.

Jandarmii au intrat pe fir şi au depistat hoţul. A fost chestiune de timp până prinderea lui: un puşti de 16 ani pe care partea vătămată l-a indicat ca fiind autorul faptei. În urma efectuării controlului corporal, asupra acestuia a fost descoperit telefonul mobil sustras.

În cauză, a fost întocmit proces verbal de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, telefonul fiind recuperat si restituit părții vătămate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-deszapezire-cu-orice-pret-prahova-ies-scantei-la-propriu/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor