logo
RNTV Live

FOTO/ Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, doreşte decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul Prahova. Liviu Pop tace

Deputat PMP de Prahova, Cătălina Bozianu
Mihai Constantinescu

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu,:”Liviu Pop tace.Probabil, din dispreț nu atât față de Parlamentul României, cât față de cadrele didactice din această țară”

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, doreşte decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul Prahova.

Până în prezent însă nu a primit nici un răspuns din partea ministrului Liviu Pop la interpelarea deputatului PMP. Termenul legal pentru răspuns  a fost depăşit de câteva zile.

Ministrul Educației, Liviu Pop, îmi oferă un nou argument pentru a cere tripletei Tudose-Dragnea-Tăriceanu să-l demită. În data de 18 octombrie, i-am adresat ministrului interpelarea de mai jos. Are ca obiect decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul Prahova. Potrivit legii, ministrul avea obligația să răspundă în termen de maximum 30 de zile (și asta, numai dacă întârzierea răspunsului ar avea o justificare temeinic motivată, altminteri, termenul legal este de 10 zile). Or, de la momentul depunerii interpelării, au trecut deja 43 de zile, iar Liviu Pop tace. De ce tace? Probabil, din dispreț nu atât față de Parlamentul României, cât față de cadrele didactice din această țară. Este, cred, un motiv în plus de a afirma că acest om reprezintă o rușine pentru educația românească și de a-l trimite acasă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor