FOTO/ HIDRO PRAHOVA SA a făcut o nouă investiţie importantă. Societatea funcţionează de astăzi în sediu nou

HIDRO PRAHOVA SA funcţionează de astăzi în sediu nou

 HIDRO PRAHOVA SA a făcut o nouă investiţie importantă. Societatea funcţionează de astăzi în sediu nou

HIDRO PRAHOVA SA continuă seria investiţiilor importante. De data aceasta a venit rândul investiţiei într-un sediu nou.

Acesta funcţioanează începând de astăzi pe strada Logofăt Tăutu nr.5 din Ploieşti. Are o suprafață de peste 1500 mp (S+P+5E), precum și spații de parcare de peste 1600 mp. Acestea vor fi destinate parcului auto al HIDRO PRAHOVA. Numai anul trecut s-au achiziționat 12 autoutilitare noi și 10 autoturisme.

Investiţia se ridică la valoare de693.400 euro fără TVA. Finanţarea a fost realizată din surse proprii și din contractarea unui împrumut pe termen mediu (5 ani).

Achiziția s-a realizat prin participarea societății la licitația pentru valorificarea acestui imobil. Licitaţia a fost organizată de lichidatorul “Tănasă&Asociații” București. Procedurile au fost aprobate în Adunarea Generală a Acționarilor
HIDRO PRAHOVA SA, acționar majoritar fiind Consiliul Județean Prahova.

“Clădirea unde va funcționa sediul nou al HIDRO PRAHOVA SA reprezintă o investiție deosebit de importantă și oportună pentru noi ca societate, mai ales că suntem singurul operator județean de apă-canal din țară care nu avea un sediu propriu. Având în vedere că sediul central se află în prezent într-un spațiu închiriat, pentru care societatea plătește anual o chirie de 110.743 euro, este mult mai eficientă din punct de vedere financiar achiziția unui imobil cu aceeași suprafață, prevăzut însă cu spații generoase pentru parcare și alte dotări conexe. La finalul perioadei de creditare, societatea va avea o clădire cu o valoare imobiliară în continuă creștere și își va diminua substanțial
cheltuielile de funcționare”, a declarat directorul general al societății HIDRO PRAHOVA SA, Adrian Semcu.

Începând de astăzi, toate comunicările, precum și corespondența de orice natură, trebuie transmisă la noua adresă. Toate celelalte date de contact rămân neschimbate.

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here