logo
RNTV Live

FOTO/ Legea privind autostrada Iaşi-Târgu Mureş, promulgată de preşedintele României

sursa foto Ziua Cargo
Mihai Constantinescu

FOTO/ Legea privind autostrada Iaşi-Târgu Mureş, promulgată de preşedintele României

Legea adoptată de Parlament pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis într-o ceremonie joi seara la Cotroceni.

Legea prevede ca autostrada de circa 320 de km să fie realizată până la granița cu Republica Moldova, cu un pod peste Prut la Ungheni, să fie realizată din credite externe, pe fonduri europene și/sau prin parteneriat-public privat.

“Jos pălăria pentru colegii mei, deputații PMP Marius Pașcan și Petru Movilă, inițiatorii Legii privind Autostrada Unirii, Iași – Târgu Mureș. Legea a fost promulgată în 29 noiembrie de președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii speciale organizate la Palatul Cotroceni.

Când ne-am așezat în ordine pentru a imortaliza momentul, președintele ne-a spus: „Mă voi așeza între Moldova și Transilvania pentru poză.”

După ceremonie, am primit asigurări de la ministrul Teodorovici, că în bugetul pe 2019 vor fi prevăzuți bani pentru Autostrada Unirii”, a scris pe Facebook preşedintele PMP, Eugen Tomac

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor