logo
RNTV Live

FOTO/ Oamenii din satele de pe raza Ocoalelor Silvice Moreni- Muntenia Sus, nu se sinchisesc de lege. Jandarmii i-au prins din nou.

furt lemne oprit de jandarmi 1
Mihai Constantinescu

Se fură ca în codru

FOTO/ Oamenii din satele de pe raza Ocoalelor Silvice Moreni- Muntenia Sus, nu se sinchisesc de lege. Jandarmii i-au prins din nou.

Se fură ca în codru pe raza Ocoalelor Silvice Moreni- Muntenia Sus. În urmă cu două săptămâni jandarmii prahoveni depistau furturi de lemne pe raza ocoalelor Câmpina. Ieri s-a întâmplat din nou!

Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova au depistat din nou pe raza localităților Mărgineni – Dițești , 5 bărbaţi  timp ce transportau cu ajutorul a cinci atelaje hipo, material lemnos de foc, specia “anin”, “cireș” și “fag”, fără a deține acte de proveniență și transport.

Aceştia  au fost sancționaţi contravențional conform LG.171/2010.
Materialul lemnos a fost predat reprezentantantilor din cadrul Ocoalelor Silvice Moreni și Muntenia.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-o-femeie-a-cazut-zeci-de-metri-intr-o-prapastie-adanca-pe-jepii-mari/?fbclid=IwAR3FnfJJ-4l8BVAD_ZfAzooEmbu1MLuyVM56BeisZEeLTvl7pedcYZvNWEM

sursa I.J.J.Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor