FOTO/ Popularii prahoveni, prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară

Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară

FOTO/ Popularii prahoveni, prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară

Pe 7 decembrie a avut loc prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară.

„Noi, popularii prahoveni, am avut, astăzi, privilegiul de a organiza prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară. Le mulțumesc celor aproape 100 de colege care au venit la Sinaia, dar și domnului președinte Traian Băsescu, care a fost alături de noi și oferit șansa de a învăța, încă de la prima noastră ședință, politică de la cel mai experimentat politician al României de astăzi. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către domnii Eugen Tomac (președintele PMP) și Marius Pașcan (președinte executiv), ca ne-au asigurat de sprijinul dânșilor necondiționat.
Am stabilit împreună ca, până la 15 ianuarie, să încheiem procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să organizăm congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă. Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral. Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii, în alegerile de anul viitor. Nu vreau ca domnii să se simtă jigniți, dar eu cred că noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă „la firul ierbii”, acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari”, a spus deputatul PMP Cătălina Bozianu.

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here