logo
RNTV Live

FOTO /Premieră în instanţa prahoveană. Decizia judecătorilor dă fiori reci rapper-ului Cheloo

cheloo_2
Mihai Constantinescu

Cheloo, solistul trupei Parazitii, a fost condamnat de către Tribunalul Prahova la 2 ani de închisoare cu suspendare și 180 de zile amendă penală, în dosarul în care acum un an a fost ridicat de DIICOT pentru consum și trafic de droguri. Dacă rapper-ul plătește amenda nu va mai fi nevoit să muncească cele 180 de zile în folosul comunității,în caz contrar, lucrurile se schimbă total.

Judecătorii au decis deja unde va presta. Are de ales între două instituţii: Primăria din comuna Adunaţi, Prahova sau Şcoala Gimnazială „Radu Severa Novian” din aceeaşi localitate. Este o decizie în premieră în instanţa prahoveană, care cu siguranţă va da fiori reci cântăreţului.

document

La scoala din Adunaţi învaţă peste 100 de copii. Şcoala deţine 8 sali de clasă, un laborator de informatică, o sală de sport şi o bibliotecă.

Şcoala unde cântăreţul ar putea presta muncă în folosul comunităţii

 

Totodată, magistrații au stabilit că artistul este sub supraveghere timp de patru ani, perioadă în care dacă comite o infracțiune ajunge automat la închisoare.

 

citeşte mai multe aici http://www.stirilekanald.ro/traficantul-cheloo-trimis-de-judecatori-sa-si-spele-pacatele-la-o-scoala-sateasca-16988923

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor