logo
RNTV Live

FOTO/ S-a aflat! Ce face un nesimţit la Mall? Dar mai mulţi?

nesimtiti
Mihai Constantinescu

Nesimţire pură

FOTO/ S-a aflat! Ce face un nesimţit la Mall? Dar mai mulţi?

Este un adevăr care nu poate fi contestat: nu avem timp şi suntem mereu pe grabă! Acest lucru nu ar trebui să mai fie valabil şi când mergem la Mall. Se presupune că ne acordăm câteva ore de relaxare.

Realitatea contrazice. Dovadă stau imaginile surprinse din parcarea unui Mall din Ploieşti unde au fost fotografiate maşini parcate pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Fără nici o jenă şoferul unei maşini de teren a parcat pe un astfel de loc. Nu după mult timp un alt şofer a făcut acelaşi lucru. Trebuie menţionat că persoanele care pun maşinile pe un loc de parcare destinat acestei categorii de persoane riscă o amendă uriaşă. Valoarea ei este de 2 000 de lei.

Până nu de mult timp, amenzile se situau între 200 şi 1.000 de lei.  OUG 69/2018 stabileşte că „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-socante-grav-accident-la-circulatie-la-loloiasca-10-persoane-implicate/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-incendiu-puternic-la-ploiestiori-flacarile-risca-sa-se-extinda-in-orice-moment/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor