logo
RNTV Live

FOTO/ Târgul cu bunătăţi şi dichisuri ajunge la Câmpina. Vezi ce bunătăţi poţi găsi

târg cu bunătăţi
Mihai Constantinescu

FOTO/ Târgul cu bunătăţi şi dichisuri ajunge la Câmpina. Vezi ce bunătăţi poţi găsi

În perioada 23-26 octombrie, Târgul cu Bunătăți și Dichisuri ajunge la Câmpina, chiar pe pasajul din zona Pieței Centrale.

La această ediție, alături de bunătățile care se regăsesc în mod constant în târg, precum brânzeturile de la Fundata, nelipsite la nicio ediție încă din 2011, cele de la Bran și Zagra, preparatele din carne de porc argeșene. Nu vor lipsi nici kurtos kolacs mureșean, mere sau sucul de mere din recolta de anul acesta din livezile de la Voinești. Cei interesaţi vor putea descoperi câteva noutăți: dulcețurile din petale de trandafir, culese din plantația proprie din Țara Bârsei, ardei iute, gutui sau măceșe, dar și apa de trandafir de Damasc, ceaiurile de petale de trandafir și un în ultimul rând, miere și preparate apicole vrâncene.

Vedetele bunului gust vor fi, la această ediție, creațiile vestimentare croşetate si cele create din blană natuală, obiectele de decor din hârtie reciclată, precum și articolele de artizanat românesc.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor