logo
RNTV Live

FOTO/ Un prahovean l-ar fi putut face mândru pe Steve Irwin. S-a întâmplat totul în parcarea unui supermarket

bufnita 2
Mihai Constantinescu

Bufniţă, salvată din parcarea supermarket-ului Kaufland

FOTO/ Un prahovean l-ar fi putut face mândru pe Steve Irwin. S-a întâmplat totul în parcarea unui supermarket.

O bufniţă cu aripa ruptă a fost găsită în parcarea unui supermarket Kaufland. Din fericire pentru ea a fost găsită de o persoană cu suflet bun care a salvat-o. Toată operaţiunea a fost deschisă pe Facebook.


“SALVAREA SERII
Sigur că ultimul lucru pe care te aștepți să-l găsești duminica seara în parcare la Kaufland este… o bufniță cu aripa ruptă.
Am solicitat în magazin o cutie de carton și am sunat la cabinetul Cuppyvet. Dl. doctor Cătălin Popescu a reacționat imediat, i-am dus numaidecât pacientul special și sper să revin cu vești bune.
Atenție: nu vă asumați îngrijirea păsărilor și animalelor sălbatice rănite, ele necesită măsuri aparte. Apelați întotdeauna la ajutor specializat, a fost scris pe Facebook.

Bufniţa a primit cel mai bun tratament.

Vești bune! Bufnița e bine, a fost îngrijită și a primit tratament. A și mâncat, ceea ce este minunat. Pentru recuperare completă, a fost transportată personal de către dl. doctor în această dimineață la Fundația Visul Luanei din București (care se ocupă cu reabilitarea animalelor sălbatice).

 

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor