logo
RNTV Live

FOTO/ VIDEO/Ploieşti: A început Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu

Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu
Mihai Constantinescu

FOTO/ VIDEO/Ploieşti: A început Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești organizează în perioada 4-5 aprilie 2019 ediția jubiliară a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu, concursul de antreprenoriat Romanian Business Challenge și Editia a II-a a Simpozionului internațional Performante prin parteneriate.

Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu reprezintă o serie de competiţii la care elevii vor participa şi evalua activitatea firmelor de exerciţiu asemeni oamenilor de afaceri, educându-şi astfel spiritul  antreprenorial.

La Târgul international al firmelor de exercițiu, din acest an, participa direct si indirect:  doua intreprinderi simulate, 108 firme de exercitiu din Romania și alte 15 firme de exercitiu din strainatate Cehia, Moldova, Slovacia, USA si Spania.

La târg vor fi analizate 8 segmente: Cel mai bun stand, Cel mai bun catalog, Cel mai bun vânzător, Cea mai bună afacere, Cea mai bună mascotă, Cele mai bune materiale de promovare, Cel mai bun spot, Cea mai bună pagină web.

La Romanian Business Challenge participă 49 de elevi din 11 licee si 15 studenti din doua  universitati Valahia din Târgoviște, și Petrol-Gaze Ploiesti.

La conferinta internationala din cadrul simpozionului printre speakeri se numără: Manager Svenja Zenz Development EUROPEN_PEN International Worldwide Practice Enterprise din Germania ,  Mihai Raneti-  Fondator Cyber Swarm Inc, si personalitati din domeniul educatiei si mediului economic.

sursa comunicat de presă

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor