logo
RNTV Live

FOTO/ Votează evenimentul preferat pe platforma Meet and Code

2
rnews

FOTO/ Votează evenimentul preferat pe platforma Meet and Code

Începând cu data de 16 septembrie și până la sfârșitul zilei de 20 octombrie 2019, publicul larg va putea să își voteze evenimentul preferat pe platforma Meet and Code, atât în cele patru categorii menționate, cât și în secțiunea specială Premiul Publicului.
Cele mai votate 10 evenimente din toate cele 25 de țări participante în competiție vor fi afișate pe platforma Meet and Code, în timpul perioadei deschise pentru vot.

Primele 3 evenimente care vor strânge cele mai multe voturi la finalul perioadei, precum și primii 3 câștigători ai fiecărei categorii, vor fi invitați la evenimentul de încheiere (Award Weekend) care va avea loc la începutul anului 2020.

Evenimentul cu cele mai multe voturi din partea publicului și cel clasat pe locul întâi în urma voturilor juriului de specialitate, din fiecare categorie, vor primi un premiu suplimentar de 2.000 de Euro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor