logo
RNTV Live

FOTO/Ansamblu de vehicule, răsturnat în intersecția DN1D-DN1B

tir
Mihai Constantinescu

Tir răsturnat în intersecţie

FOTO/Ansamblu de vehicule, răsturnat în intersecția DN1D-DN1B

Totul s-a petrecut azi-nopate , cu puţin înainte de ora 00.00, în sensul giratoriu de pe raza localității Albești Paleologu ( intersecție DN1D-DN1B). Un ansamblu de vehicule (tir) s-a răsturnat.
Potrivit IJP Prahova, din primele verificări, se pare că acesta se deplasa pe direcția Urziceni- Albești Paleologu,pe DN1D, și ajungând la intersecția cu DN1B, a pătruns în sensul giratoriu și a efectuat manevra de viraj stânga, către Ploieșt- În acel moment o roată de la capul tractor a explodat, iar tirul s-a răsturnat, potrivit sursei citate.

Conducătorul auto, un constănțean în vârstă de 58 ani- negativ pe etilotest.
La acest moment traficul în sensul giratoriu se desfășoară pe banda 2, iar întrarea în sensul giratoriu dinspre Urlați (DJ102C) este blocată, traficul fiind dirijat pe celălalt sens de mers.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-zi-de-vacanta-petrecuta-la-stana-regala-s-a-transformat-in-cel-mai-mare-cosmar-pentru-doi-turisti/?fbclid=IwAR3IexE03FFrn_osJUL9AjDO1Y-7mKvFnxssGMjdzbTkPpOST6MEJoca25o

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor