logo
RNTV Live

FOTO/Aşa da, urgenţă! Un prahovean a primit răspuns la o cerere depusă la primărie după 12 ani de zile

Ești în căutarea unui loc de muncă? La primăria Sinaia se caută personal
Mihai Constantinescu

În loc de 30 de zile, a primit răspuns la cererea depusă la primărie în 3 000 de zile, adică cu 2 970 de zile întârziere sau şi mai exact după o aşteptare de 12 ani.

Pare incredibil, dar de atât timp a avut nevoie personalul Primăriei orașului Sinaia  pentru a redacta un răspuns unui câmpinean care depusese o cerere cu privire la situația unor vile confiscate de regimul comunist.

În cele 3000 de zile Horia Petrovanu, îşi luase gândul că va mai primi vreodată răspuns la cererea trimisă. Acesta spera atunci că va fi despăgubit  pentru că în locul imobilelor moştenite de la rudele sale fusese construti un hotel. Notificarea a fost trimisă în toamna anului 2005, iar răspunsul din partea primăriei a venit după 3.000 de zile lucrătoare, mai exact în data de 31 martie 2017.

Şi cum “urgenţa” este urgenţă, în răspunsul primit de la Primărie se spune că prahoveanul poate face contestație în cazul în care nu este mulțumit de răspuns.

“Nu cred că mai contest răspunsul, pentru că nu mai am timp să aștept încă 12 ani soluționarea problemei”, a declarat Petrovanu.

sinaia

sursa ziarulincomod.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor