logo
RNTV Live

FOTO/Avocat către ANAF: “V-a durut în p..a de hotărârea judecătorească definitivă

scrisoare dura
Mihai Constantinescu

Scrisoare dură către ANAF

FOTO/Avocat către ANAF: “V-a durut în p..a de hotărârea judecătorească definitivă.

Un avocat a reuşit să şocheze cu scrisoare trimisă către ANAF în care îşi exprimă tot oful.“V-a durut în p..a de hotărârea judecătorească definitivă”, este concluzia, în linii mari, a textului scrisorii.

Scrisoare presărată cu injurii a fost redactată şi trimisă către ANAF după ce Administraţia Finanţelor Publice Sector 1 Bucureşti a „ignorat” să ridice o poprire, pusă oricum greşit pe conturile sale. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda existenţei  unei hotărâri judecătoreşti şi a unei notificări depuse de păgubit.

Mai exact, în urmă cu un an de zile, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a decis să anuleze în parte o poprire pusă de Administraţia Finanţelor Publice Sector 1 Bucureşti pe un cont, până la concurenţa sumei de 13.555 lei.

Lucrurile s-au complicat şi  s-a ajuns în situaţia în care omul a plătit o sumă mai mare cu peste 3.000 de lei faţă de suma datorată.

Iată mai jos scrisoarea

 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/galerie-foto-produse-irezistibile-la-targul-cu-bunatati-de-la-sinaia-vedetele-sunt-nectarul-de-catina-si-zacusca-din-pastrav/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/mergi-la-mare-cu-bani-putini-cand-incepe-litoralul-pentru-toti/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor