logo
RNTV Live

Foto/Graţiela Gavrilescu a participat la lucrările Conferinței „AGENDA VIITORULUI”

g
Mihai Constantinescu

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu a participat la lucrările Conferinței „AGENDA VIITORULUI”

Graţiela Gavrilescu a participat marţi la lucrările Conferinței „AGENDA VIITORULUI”. Acţiunea a fost organizată de către Institutul de Studii Liberale, în colaborare cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate.

Ca de fiecare dată, m-am bucurat să întâlnesc, la reuniunea noastră, prieteni care au orizont, curaj, demnitate, viziune și știință, oameni care contează, punându-și amprenta liberalismului, pentru istoria prezentă și viitoare a României.
Cele patru sesiuni ale Proiectului, desfășurate până acum, au dezvoltat, la nivel de experți, teme generoase, aflate inclusiv în atenția organismelor europene și mondiale. Între acestea, s-a analizat și problematica ce ține de ”Schimbările climatice, energie regenerabilă și dezvoltare durabilă”, temă aflată și pe agenda evenimentului la care am fost invitată, astăzi, ca vorbitor, a spus pe pagina sa de Facebook Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor