logo
RNTV Live

FOTO/Miei mai puţini şi mai scumpi pentru sărbătoarea Paştelui. Delicatesa costă şi 25 de lei pe kilogram în Prahova

miei
Mihai Constantinescu

Au apărut primele oferte de miei pentru Paşte

Miei mai puţini şi mai scumpi pentru sărbătoarea Paştelui. Delicatesa costă şi 25 de lei pe kilogram în Prahova.

De pe masa de Paşte nu ar trebuie să lipseacă drobul şi friptura de miel. În Prahova primele oferte deja au apărut. Cine va dori o astfel de delicatesă trebuie să pregătească banii.

Pe un site de anunţuri, ciobanii s-au grăbit să-şi prezinte oferta din acest an. Cei care vor dori carne de miel bio, spre exemplu, vor plăti pe kilogram 25 de lei.

 

Nu vă descurajaţi însă. Se găsesc şi preţuri mai mici de atât. Un alt cioban a pus anunţ pe site că vinde miei cu 12 lei kilogramul, dacă este luat viu, şi cu 18 lei carcasa. Un bun negociator ar putea să mai scadă din preţ la faţa locului.

DSV Prahova va face controale riguroase

În scopul prevenirii apariţiei şi evoluţiei unor episoade de toxiinfecţii alimentare în perioada Sărbătorilor Pascale 2018, DSVSA Prahova va intensifica controalele oficiale în unităţile de abatorizare, procesare, depozitare şi vanzare cu amănuntul a produselor alimentare.

Controalele se vor efectua zilnic până în data de 07.04.2018, inclusiv  sâmbăta şi duminica. Se va asigura permanenţa  la sediul circumscripţiilor prin afişarea programului de lucru şi a numărului de telefon al medicului veterinar responsabil, iar la sediul DSVSA Prahova va exista zilnic o echipa de intervenţie rapidă în urma  sesizărilor şi petiţiilor consumatorilor. Sesizări pot fi transmise la tel.0244571751,  email: office-prahova@ansvsa.ro si call-center 0800800454.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vacanta-de-paste-intre-baile-felix-si-valea-prahovei-ce-au-ales-romanii-2018/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor