logo
RNTV Live

FOTO/O mamă din Prahova are nevoie de ajutorul nostru pentru a-şi salva copilul din ghearele morţii

bolnav de leucemie
Mihai Constantinescu

Ajutor pentru un ingeras

FOTO/O mamă din Prahova are nevoie de ajutorul nostru pentru a-şi salva copilul din ghearele morţii.

La numai 2 ani, Ionuţ Sebastian Avram din Prahova a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare: leucemie acută limfoblastică.

Vestea a picat ca un trăsnet peste părinţii micuţului care au pornit o luptă contracronometru, mama făcând eforturi supraomeneşti pentru a găsi cel mai bun tratament posibil pentru a-l salva din ghearele morţii.

Sebi are şi intoleranţă la histamină,simptomele acestei intoleranţe fiind asemănătoare cu cele din alergii, intoxicaţii alimentare sau gripă

” Băieţelul meu de 2 ani, Sebi, a fost diagnosticat cu leucemie .
Ne dorim să plecăm la tratament în Italia deoarece el are şi intoleranţă la histamină şi are nevoie de îngrijiri speciale. Dacă ne puteti ajuta cu o donaţie, vă las în continuare contul meu RO90BRDE300SV29395843000.
Am ales să nu pun o poză cu el pe Facebook, dar voi pune în comment adeverinţa medicală din care reiese diagnosticul primit.
Mulţumesc pentru ajutor, pentru gândurile bune şi orice share. Sănătate tuturor şi Doamne ajută!”, a spus mama băieţelului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotos-a-luat-cu-mainile-de-cap-cand-a-vazut-ce-s-a-intamplat-un-ploiestean-ofera-recompensa-pentru-gasirea-vinovatului/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor