logo
RNTV Live

FOTO/O prahoveancă face fapte bune. O familie din Câmpina va avea un viitor mai frumos datorită ei

sursa foto Facebook
Mihai Constantinescu

Bunătatea are chipul ei

FOTO/O prahoveancă face fapte bune. O familie din Câmpina va avea un viitor mai frumos datorită ei.

Altruismul este o calitate tot mai greu de găsit în zilele noastre. Problemele zilnice, la care se adaugă stresul şi puţin egoism face ca tot mai muştor oameni să nu le mai pese de cei din jurul lor, mai puţin norocoşi.

O prahoveancă demostrează că încă mai există şi oameni cărora să le pese. Este vorba despre jurnalista  Liliana Maxim Minculescu.

Nu s-a născut cu superputeri. Are sot, doi copii şi un serviciu solicitant. Dar mai presus de toate are în ea multă omenie. Este motivul pentru care oamenii mai puţini norocoşi care-i apar în cale sunt ajutaţi.

Aşa a reuşit să ajute şi o familie necăjită din Câmpina. Şi nu oricum. Le-a adus la poartă echipa Visuri la Cheie.

“Încă o poveste scrisă de mine a fost selectată de „Visuri la cheie!“. Astăzi, cel mai așteptat autocar din România s-a oprit la Câmpina. La cine, însă, veți afla…când voi avea voie să spun. Până atunci, mă bucur din tot sufletul că, împreună cu soțul meu, reușesc să schimb radical viața unor oameni. Totul, prin puterea cuvintelor!”, a scris Liliana pe Facebook.

Nu este prima dată când Liliana se implică într-un caz umanitar cu rezultate formidabile. Recent, Liliana a promovat acţiunea motocicliştilor din Câmpina care au construit o casă pentru o familie nevoiaşă din Comarnic.

“Când îți dorești şi crezi într-un vis, Universul lucrează…Aici, şi prin mâna unui grup de motocicliști!
http://promovamprahova.ro/de-la-turat-motoare-la-turnat-be…/!” a spus atunci pe Facebook.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-conducatoarea-auto-cu-permis-de-doua-saptamani-a-lovit-cu-masina-trei-elevi-vezi-cum-s-a/

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor